Vragen? Bel 024 371 75 67

Bussola1Bussola3Bussola4

EHBO

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
  1. 1
  2. 2

In onze webshop vindt u naast de losse verbandmiddelen, pleisters, en overige EHBO materialen natuurlijk ook diverse verbanddozen en verbandkoffers.

Verschillende EHBO-verbanddozen?

De voor elke bedrijf verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) zou in grote lijnen bepalen welke verbanddoos of verbandkoffer voor u geschikt zou zijn. Echter worden er meestal geen specifieke eisen gesteld dus zijn bedrijven redelijk vrij in hun keuze. Er zijn dan ook verschillende maten en soorten verbanddozen en verbandkoffers te verkrijgen. Bussola heeft ervoor gekozen om de keuze eenvoudig te houden en al haar verbanddozen en verbandkoffers te vullen conform de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

We hebben de keuze uit 3 typen:

  • Bedrijfsverbanddoos (bijv. winkels, bedrijfsvoertuigen, kleine kantoren). Ook wel B trommel genoemd. 
  • Verbandkoffer BHV basis (bijv. Kantoren, fabrieken, instellingen). Ook wel A trommel genoemd.
  • BHV koffer groot (heeft dezelfde vulling als BHV basis, maar is groter en heeft ruimte voor aanvullingen, ook wel A trommel genoemd.

EHBO voor horeca, industrie

Voor de horeca en industrie (HACCP) bieden wij bovengenoemde verbanddozen en verbandkoffers aan waarbij deze aangevuld zijn met blauwe detecteerbare pleisters.

EHBO-artikelen

Ook losse EHBO-artikelen bestelt u in de Bussola Webshop. Denk aan pleisters, pleister dispensers, oogspoelflessen, verbandschaar, reddingsdeken, safe kiss, vinylhandschoenen en kompressen.

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan de winkelwagen.

Verder winkelen of
Verder winkelen of